Thursday, 19 April 2012

My new baby

It's been a while.
Two months already.
And now I got the time to mengarut2.
Al-maklumlah....dah dua Minggu ak
Ada iPad 2 ni. Tapi bukan 3G+wi fi. Tp aku amik wifi je.64GB.
Amik kau! Habis besar la aku amik.
Kira okay la.aku dpt harga murah Dari biasa.beze skit je, tapi still aku rasa berbaloi.
Dripada duit bonus aku habis untuk makan je,..baik aku beli something untuk hadiah. kat diri aku.sebulan jugak aku usha, riki, kaji pasal iPad 2 ni.
Worth it ke beli? Apa yg aku nk guna untuk online nanti?
Kat rumah bukan ada internet.
Banyak la.but end up, aku beli jugak.
And aku rasa bersyukur dapat beli benda ni.
Aku dapat main game. Surf Internet. And now, blogging.hehehe. Wherever I want as long as there is Internet connection.at least, time supervised budak2 buat kerja,aku xdelah menonong je.hehehe.after this, bole la aku update pasal trip aku ke nears gajah Putih. Dh bersawang dah.hahaha....nanti aku upload gamble sikit2.
Well, guys aku dah mengantok. It's 23:23 already.
So I need to to sleep right now.
Till fingers meet this iPad again.
Assalamualaikum wbt.


2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

can i borrow? huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Putera Katak said...

HEhehe....borrow?what for?you have your own big super power PC.stil want to borrow mine?hehehe