Friday, 27 April 2012

Gambar Pulau Perhentian

Assalamualaikum wbt.. 
seperti yang telah dijanjikan..aku nak upload gambar-gambar yang Pulau Perhentian. 
Aku tak pergi lagi. Malam ni baru bertolak, tapi ni kasi korang panas.hehehe..

ni map pulau perhentian. kecil dan besar kan?aku pergi yang kecil la.bachelor nya islang. yang besar tu ramai cakap untuk yang berkeluarga.aku?jumpa kat sanan nanti kot. mane tau minah2 saleh tu ke.kan? :p

ni boat taxi yang ada kat sana kot.ntah la..semua gambar ni aku amik dr internet. hehehe..sambil2 meracun diri-sendiri. follow kata kawan baik aku. Luznan, racunilah diri sendiri. ;) tengah meracun la ni.hhuhuuh

 ha..ni la pengangkutan yg akan bawak aku ke pulau pagi esok.hehehe

InsyaAllah, kat sini la tempat landing esok. ke tempat lain.wakakaka/.xpe2..nanti aku amik gmbr sendiri ok?jgn risau...

putih kan pasir dia?macam lagu iwan dengan amelina dulu.
"pasir putih tepi pantai,..ombak laut berkejaran....."chewah...

tgk pokok Cocus nucifera tu. angin tipu terbaek.macam nak melayang dah pokok tu.hehehehe

ni pulak view dari atas bukit. korang tgk air dia. biru beb...pergh!!!!

urm....apa la yg dorang berdua tu buat?

yang ni blogger ni siap dpt amik gmbr dgn penyu.fuh!!!terbaek bro.(pinjam gambar eh.hehehe)

yang ni dia siap jumpa jerung.aku kalau jumpa ni dah pengsan kot.hahaha.kita tgk mcm mane nasib aku kat sana nanti. can't wait.cepat la malam oi....

ni view bila da nak malam ke nak pagi ek?hehehe.haaa..cantik kan???Subhanallah....

cayalah bro. jogging bro. jogging..

oklah...buat masa ni.cukup lah kot.nanti aku upload gambar bila aku da sampai sana.gambar yang betul dari camera aku sendiri.yihaa!!Pulau Perhentian, nantikan kedatangan aku esok pagi.hahahaha






2 comments:

Miss Ayumi said...

Nice semua gambar ni. Me pun baru balik dari perhentian jugak. perhentian kecil. sharilla resort. nice view! :)

Mohd Khairi Khadzir said...

eh joging smbil pakai google (cermin mata tu, salah eja kot) ..hahaha joging sgt! haha