Thursday, 18 April 2013

Nikon D90

Yuhuu.... hehehe. Macam happy tak bunyi yuhuu tu? Tak? Cuba lagi cuba lagi..... yuhhhuuuuuuuuu ;) sambil Senyum ala kucing... Assalamualaikum semua... bertemu kembali kita semua dalam blog aku. Syukur Alhamdulillah masih di panjangkan umur. Sempat lagi untuk bertaubat dan beribadat.
Dimurahkan rezeki. Talk about rezeki, hehehe. Semalam hari rabu, aku akhirnya mampu memiliki apa yg aku idam-idamkan dr zaman belajar lagi. DSLR. Yes. Camera DSLR. Nikon D90. Harga? Bukan harga pasaran sebab aku beli dari kawn aku. Dia ada byk sgt. Tak terpakai. Pulak u d90. Mmg mcm orang mengantuk di sorong bantal la.hehehe... tapi disebabkan busy. Aku xboleh nak excited aangat lagi. Nak try pun mcm tu mcm tu je. Eum explore lagi. Hebehehe. Yes. Kembali menembak... weheeee.....
Syukur padaMu ya Allah..

3 comments:

Shireen Shaib said...

tahniah! nanti test la..sy jadi model :p

Putera Katak said...

Hahaha... nak ke jadi model? Hari tu buka main lagi kan?

Putera Katak said...
This comment has been removed by the author.