Wednesday, 11 November 2009

argh!!!!!


dah berapa hari aku tension.buat report tuk practical training aku..tak banyak pun...dah berapa hari hati xmenentu..makan xlena..tidur xbasah..mandi x kenyang.....semua gara nk present hari ni..rabu!!!and i am the 2nd presenter!!!gulp!!!!nk cakap apa esok.i dont know....argh..mata dah rabak ni...
right now i'm at cyber cafe..luckily still ada cc yang bukak at this time..it's 1:20 am in the morning...i just finish my report for 24 pages only..but its really hard!damn!!!!my friend dah stuck at the same stage for at least one day..xbergerak2 lagi...and kat cc ni..printer yang laju xdpt pakai....
so.aku kena guna printer yang BAPAK slow....dah la slide xbuat lagi ni....esok present pukul 8!!!baju x gosok lagi..report x binding lagi.ada lagi benda nk d print...argh!!headache! lapar...
satu rumah xmakan..sebab nk budget taku tprint mahal..termasuk la aku....naseb baek ada magi rumah kawan aku ni..dpt la gak buat alas perot....after this presentation todya..aku nk tido!!!!
tp..jumaat ni masuk kerja balik..hurm..mesti da xde mood kan?
y ela niat setakat nk menolong je...tp ok gak..at least dpt gak duit nk bayar motor nanti kan?
huhuhhu...papehal pun.after this, aku perlukan hiburan...aku mahu ketemu sama teman ku...tapi siapa ya?hurm...biarlah.aku nggak punya teman at the moment..huhuhu...teman yang aku perlukan hanyalay diriku sendiri....
so....aku permisi dulu ya....dada.....love you guys!!!!wish me luck!!!

4 comments:

chaq said...

..pecah pewuutttt...wuwuwuwu...bravo bro..bravo..xper2..1 kemajuan teknologi..bangga2..wuwuwu

Putera Katak said...

NI YANG YANG GUA HANGIN NI...HAI YE...KAT SINI PUN DIE ADA NK KOMEN..ISK3.....WAKAKAKAKAK....CARA TAK?

chaq said...

hahahaa..cara2..teruskan berusaha k..hope setiap aper yg kamu tulis tue btl2 mmberi pengajaran n wat kamu berusaha utk jd yg terbaik k..

AkuBukanSOFIAJANE said...

lilek..sem dpn lg mncabr fizikl n mental..caiyok..hee..