Thursday, 19 November 2009

Lapar~~~

hurm...it's lunch time now...tp aku masih kat ofis..stay ka ofis ni..maen tenet..tulis blog ni ha....
sebabnya...aku xde duit.huhuhu...ada.tp nk kena bayar hutang dulu...so tinggal around 50...semalam aku dah beli barang tuk rumah aku..beras.telur,maggi semua..tinggal la berapa belas ringgit je lagi....hihihi..nk top up pun xdpt.adeh3..parah2..duit ni tinggal until duit claim aku dpt..bila la duit claim tu dpt..ya allah...parah2..nasib baek la ofis hari ni da ada air yang boleh d minum.so aku boleh minum banyak2..ok gak.boleh kurus..:)

4 comments:

AkuBukanSOFIAJANE said...

ni tgh mkn megi cup tomyam ni sbb da xde duit akibt print balik board yg hilang..huwahuwa...sem ni trlalu byk mguji..but jez go thru..semua org ade hari2 sukar mereka..=)

Putera Katak said...

huh???hilang gak?confirm hilang?dasatnya....sape la xkunci pintu tu hari tu ek?sian kamu...xpe2..sabar2..anti da kerja da kaya balik..makan la apa pun nk.ok?:)

Mohammad Al-Aiman said...

ak pun hanya bfast sahaja
nasi lemak+teh tarik
tahan sampai ke mlm
nama jer sudah bekerja tapi mcm student lg
huhu

Putera Katak said...

aiman..perot dah bese kot....hahaha...kalau dah terikot zaman belajar lagi bahaya...huhuhu..
cekeding terus aku nanti....