Saturday, 18 December 2010

finally ALAM 2010 sudah tamat...

video
wah...
selesai sudah ALAM 2010 (there is no place like home) di UPM
semuanya berjalan lancar...walaupun ada yang tidak kena..
tapi sekurang2nya kami semua bergembira...
ramai yang gembira...
mungkin ada sesetengah pihak yang kurang happy..tp rasanya majoriti mengatakan event tahun ni ada perubahan...so..credit to UPM..
byk yang berlaku sepanjang 5 hari d sana...

aku?aku happy..aku bergembira...aku rasa berbaloi..kolej2 dan universiti yang laen yang datang pun pasti akan berpuas hati...
aku tak ckp ianya perfect..so far..the best is UTM...
but it was ok..better....aku berani ckp...cuma ada la bahagian yg dorang kurang2 kan?
biasalah....

walaupun au berkawan dgn dorang..aku tetap tegur mane yg elok dan tak elok...betul tak?cuma harap mereka dpt d tegur la.jgn mcm sesetengah org..bila tegur sikit melenting...hurm....biarlah...

so sepanjang 5 hari kat sana..pahit manis semua ada...mcm biasa.berlakon menjadi budak part 1 la..apa la..tp aku pasti kali tak menjadi...haha..ntah kenapa tah...;)
tua sgt ke muka aku sekarang ni?huhuh...maybe kot ntah la..
plus ramami yg kenal aku gak...aku je tak igt...hehehehe....

sesi pengenalan mcm biasa...kami kena lukis atas kanvas..haha..mane la aku reti nk lukis atas kanvas...hentam je la labu...bukan ada markah pun kan?plus aku kat sini nk have fun...;)

haha...owh yes...
bila aku sampai kan..
aku perasan this young lady..hurm..
i wonder who she is...
she caught my eyes....
u see,..tak ramai budak2 landskap yang sy boleh katakan menarik untuk sy kagumi..
but this one..hurm...

she's different...
i don't know..its just that i think she's different..remind me of someone that i knew...
and the way i feel....
what is this???
die perasan tak aku kat sana?
ke aku sorang je perasan?
aku mmg perasan memanjang..hahaha..
orgnya dah la hurm...cantik....
aku ni?:p bukan ada apa2 pun..huhuhu...

well..semalm last day of ALAm..
takde dah aku boleh tgk die curi2 lagi....
kalau tak...tak sabar je rasa..nk pegi LDK..
walaupun tak sama group...tp still boleh2 curi2 pandang lagi..
kalau ada hukum mencuri pandang tu.rasanya byk kali da aku kena tangkap kot...huhuhu

tak pelah..walaupun org tu berpunya ke tak...
at least.aku betul2 mengagumi dan memuji...
aku ikhlas..;)
kan ada lagu marcel tu?memuji kan?
dah die mmg cantik...
menarik di mata aku..
aku suka tgk...
rupa2nya bukan aku srang je..ramai rupanya nk berkenalan dgn die...hahah..
aduh...
terpaksa la aku tgk dari jauh je.tak nak la rebut2...
biar la....dorang bahagia...
:) aku?
dorang bahagia aku bahagia...
sama je dgn apa yg aku buat sekarang ni..
janji org tu bahagia.
aku bahagia... :)

so now..
i can ready for the next phase of my life pulak..
work!
tp..
kenapa kat dlm ni rasa laen ek???
ada butterfly....
tak pe lah..cuak kot..
ke nervous..
ke seab apa ni?
sakit2..kat dlm hati ni sakit..mcm terseksa...
hurm.......
ok la..nanti la update lagi..ada gmbr aku masukkan...

4 comments:

Anonymous said...

yang comel kecik kecik tuh ke? haha :D

Putera Katak said...

huh?kecik comel2???
:-? siapa ni?

Anonymous said...

yang rambut panjang tu ke? =D

Putera Katak said...

hahahaha...
alalalalala....salah~~~~~~~~~~