Sunday, 27 June 2010

AKU MARAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


assalamualaikum.......dengan lafaz Bismillah..........aku akan mulakan ceritera aku hari ni dengan tajuk "aku marah"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
right now its 3:16am in the morning....sunday morning....aku smpi rumah aku jumaat malam...tak de la jumaat malam pun...saturday morning i think....around 1am in the morning...
.sampai dari shah alam.....
aku budget aku balik rumah..something interesting happen ke..aku boleh ikot hantar adik aku g register kat UiTM Seri Iskandar ke...cuci2 mata kat sana ke..tgk budak2 baru masuk U...kan???
tapi,,semuanya punah...bukan sebab mak or ayah aku...
tapi sebab seseorang yang bernama si S....
damn!!!!!!i haven't felt angry like this before..err,,.....once i think.....but it's all gone...maybe due to my age..i want everything to solve by talking....diplomasi.....
tapi kali ni..aku betul2 tak boleh blah....ikutkan nafsu amarah aku ni...aku nak je tikam2 budak ni....kepla die,...aku hentak guna tukul.....muka die...aku seret kat jalan tar.....kaki tangan die.....aku potong!!!!!!!!!!mata die aku korek.....lidah die aku potong......argh......ikotkan macam2 seksaan aku nk buat kat budak ni...bukan takat pukul je...aku nak hentam budak ni...biar die lumpuh terus....keluar dari hidup aku....hidup keluarga aku......
Ya Allah...berikanlah hamba mu ini Kekuatan......jangan kau biarkan aku hanyut oleh hasutan syaitan yang direjam ni.....yang mana....mereka mmg mampu.....buat masa ni..tahp kesabaran aku..sangatlah nipis...senipis apa yang korang rasa paling nipi skorang tgk la....
senang sangat nak meletop.tunggu akunya picu ni ditrigger je....
haishhhh!!!cincha!!!!!!!!!!!!!!aigooooooooooooooooooooooooooo....
kawan2 ku....tolonglah kawan kamu ni.....apa yang patut dia buat???patutkah aku bertindak?
ataupun aku biarkan ayah aku setelkan segala2nya???apa yang ayah aku harapkan dari aku????adakah die nk mintak tolong aku???dad,...help me....
aku perlukan guide sekarang ni....seseorang yang berpengalaman dalam hal2 ni....
argh......................
Ya Allah....................................................
Astaghfirullah al-Azim...............

7 comments:

Mohammad Al-Aiman said...

brother ben,
relex jgn ikutkn amarah tu sgt
think
with thingkin u can make a wise decision
yeah!

violet_abbey said...

i'm speechless..takdir agaknya..

AkuBukanSOFIAJANE said...

aku rs ko hentak je tgkuk dia ben..(tetibe aku lak nak mrh).haha.

even aku xleh nak catch up pe sbnrnye berlaku, tapi aku rs ko sbr je la.

tarik nafas dlm2.setiap hari ade je bnd2 yg menguji.

Putera Katak said...

aiman:aku dah cuba berfikir secara rasional..tapi amarah aku ni melampau2..........
yoo ni daa shi: hurm..thanks....
afnie: bukan takat nk hentak dah....mmg tahap aku nak bunuh jerk!!!!!!!!

y said...

if someone makes u so angry, take a deep breath,count to ten, and kill him immediately...hahahahah... juz kidding.. istigfar bebanyak bro.....^_^

Putera Katak said...

ruwaidah...
huhuhu..count to ten eh?
sy dah count to berapa da tak hengat..tp membara je........

kisah Semut said...

isftr byk3 ya......