Thursday, 24 June 2010

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........


hurm....how many days dah lepas....selama tu la aku tak tulis blog ni...
well,..entri untuk hari ni...hurm....mcm yg tajuk tulis la..
"errrrrrrrr....."
sebenarnya aku tak tau nk tulis apa lately...sebab tu aku senyap jek...
masalah?hurm..everyday ada masalah.....
tp.tiap2 kali tulis masalah jek kat sini...boring lak org nk baca masalah au ni ha...haiyooooo...
dengan itu aku pun tak menulis...
tp kenapa hari ni aku nk tulis gak?
ntah...dah boring sgt kot...
mcm baby tu ckp la....
"the more i think,.the more confused i get"
alih2 sekarang ni ....aku cuba menulis dengan tanpa berfikir....
bukan apa..pernah jugak menimbulkan kekecohan sebentar......
kerana menulis tanpa berfikir...argh..lupakan..itu kisah lama....
ha..berbicara mengenai menulis tanpa berfikir...
di laman Facebook,...aku telah di tag oleh kawan aku dekat satu gambar ni...
mengenai seorang siswa UKM(siswa ke?ramai ckp mcm pondan!!!pondan burok la...bukan yang hot2 ni..)
die buat propa lak...mcm publisiti murahan..die ngan kawan2 die boleh kutuk UiTM???
pergh....terbakar beb!!!!satu malaysia terbakar dgn kata2 budak ni...silap2 haribulan ada yang perot besar ke......kena santau ke..apa ke.tp yg pasti bukan aku buat la..
cuma yang peliknya..kenapa die bengang sangat ngn UiTM?kenapa die hina sgt2???
persoalannya..hina sgt ke universiti tempat aku blajar ni????
setahu aku lah...student uitm lah antara yg senang dapat kerja....
ntah la..aku rasa die ada masalah ngn uitm ni....
kalau la UKM tu jenis tak terima melayu...aku rasa die ni pun menari2 jugak la kat depan pagar UiTM ni...nk masuk....haiyo....brader@sister...tak perlu kot nk kutuk2 tempat orang laen belajar..sama je....still dalam malaysia gak....kalau kau masuk UKM pun.kalau lingkup..lingup jugak...
hurm..tak pasal2 lak aku emo..haish!!!!!!!!aku kalau boleh tak nak la menghina jugak...sebab...kalau kita hina budak ni.maki hamun die...sama la tahap mentaliti kita ni dengan manusia si bengot ni........
hurm........apa2 je lah labu.....yang penting ko dah buat scene kat fb..ko kena terima akibatnya.....

e'eh..byk lak aku menulis..tadi kata blur.....hehehe....
owh ye....sabtu ni...adik aku...yang no 3..akan menjadi seorang pelajar universiti...
UiTM gak!!!!aku bangga jadi student UiTM!!!
die akan register sabtu ni..so,..aku rasa aku pergi gak kot.....hantar la die ni....bagi la nasihat..sepatah dua kata...kalau dpt sepatah dua..hehehehe...
papehal pun..good luck adikku!!! :)

ok lah...kawan aku datang pulak waktu idea-idea untuk aku mencoretkan sesuatu penuh...nanti aku coretkan lagi ya.....assalamualaikum........

2 comments:

nudra said...

musti budak tu kena tengdang dari uitm dulu....
xpun...aweks dia budak uitm dah kondemkan dia punya pointer kaw2...hahahaha...

Putera Katak said...

hahaha..ye la kot...:p
tp tak patut la kan....sama je tempat mane kita belajar..kita mencari ilmu jugak..itu matlamat utama..kenapa perlu menghina temapt kita mencari ilmu?hurm..tak paham la...