Wednesday, 2 June 2010

SHould I???


hurm....it's been a while now....rasanya dah boleh dah tulis blog ni balik.. :)
i've just finish my last semester..now tgh tunggu result......
but,...rasanya untuk ada lagi d UiTM semester depan tu besar potensinya...hehehe..
macam post before this...dah give up..
so,..bila kita give up..kita buat kerja pun tau je la kan?soul pun xde....
kawan aku pernah ckp macam ni..."kalau soul ada,...malas mcm mane pun..keja tu jalan.....tp kalau soul xde...mcm aku la jdinya...hhehehe"

but..today bukan nk cerita pasal give up tak give up ni dah....benda laen...
benda ni terjadi semalam...semalam eh???ntah la....lantak lah bila terjadi pun.....
aku d tuduh menggedik2..melayan orang2 gedik???
mcm mane ada org tu tau org tu gedik ke tak???boleh tak kita classified org tu gedik mcm mane?? jap2....rasanya boleh kot....heheheh......
tp,... ntah la.....
aku nk tulis benda ni pun xde mood...malas.....
sakit hati pun ada....
bukan sorang je ada hati dlm dunia ni..semua orang ada hati..boleh sakit gak....
tp cara bercakap mcm orang laen tak de hati n perasaan..
mcm orang laen tak de maruah......huhuhuhu.......
tak pelah... dah dia perfect sgt...kan?nak buat mcm mane???tp one thing yang aku nampak la....
bila kita judge orang laen....kita mmg tak kan nampak kesalahan kita sendiri....

but still...argh..i don't know....should i just let it go???
should i stay??should i apologize???
byk should i nya......

oh yes....lupa.talk a bout maturity...
mcm mane nk determine kita ni matang???aku pelik... sebab..kadang2 aku guna gak benda tu...
ckp orang tak matang....tp.,...aku pun kena jugak???hahahha.....so,..means that...emua orang yang matang dalam dunia ni..ada la bab2 yang tak matangnya?????betol tak???ke tak betol???
betol tak betol..ada aku kesah???hihihi....

hurm....seriously..i'm a bit down at the moment...gosh....ada duit ni,...jauh da aku pergi..huhuhu..
budget nk carik keja hari ni.......tp mandi pun tak lagi ni...how???
bangun2 tido je terus bukak blog ni ha....lama tak bukak kan?pastu baca lak blog2 makhluk2 ciptaan Allah yang laen kan..lagi la bertambah down....dengan komennya la..huhuhu......ada sorang tu komen pergh...mcm die la perfect....kakakaa..buan nk gelakkan apa....tp tak silap aku..die la manusia paling tak matang aku pernah jumpa....hurm...
berlagak mcm bagus sangat je...bagus ke??ntah la..bagus kot..sebab tu die rasa die mcm tu..
yang sorang lagi...mcm ni....
yang laen pulak...mcm tu.........yang tukang tulis pulak...
hurm..... ntah la...maybe sebab dah ras da stabil....da hebat....
da rasa boleh hidup tnpa bantuan kan???biasalah manusia.....mula lupa diri....
mcm aku.....lately ni pun rasa lupa diri.....
betollll....tak tipooo......
aku rasa diri aku mcm bagus...hahahaha......bahkan xde benda pun..hidup aku yang dah 27 ni de benda pun lagi....nada...zero....kosong........
duit belanja pun family bagi lagi......

apa la yang aku merepek kat atas ni...tajuk laen...isi pun laen....hurm....
aku just tak tau nk tulis apa dalam keadaan mcm ni....
tak pe lah..ni aku nk post lagu yang aku suka.....
tajuk lagu ni.
without a word.....
yup..without a word....*sigh.....

video

2 comments:

Luznan blooks said...

hei..ape da... chill sudah... jage diri lupakan yg lain...hehehe

Putera Katak said...

erk???hahaha....i am chillin'....