Thursday, 3 June 2010

lagenda budak setan........

hurm,.....hari ni dah 3hb bulan....3hb jun 2010...wow...cepatnya masa berlalu....
tarikh ni.tarikh keramat mak bapak aku....(kasar tak bunyi?hihihi)...
tarikh ni..hari dorang akad nikah..jaadi sepasang suami isteri..dah berapa tahun ek???ntah la..lupa...adoi..apa punya anak la...
anyway...happy anniversary ma,..pa....i love you guys so so much....
semoga kalian d panjangkan umur,..di murahkan rezeki..shat selalu....nothing i can offer you guys at this moment...kecuali,..kata2 je...harap boleh terima kata2 ni....memang kamu tak tau...tk pernah pun cakap....never have that kind of relationship my parent before..so close ngn family..no..never...maybe sebab aku anak sulung...my dad train me like that...
u know what...not even once,...aku dgr ayah aku ckp die sayang aku...not even once aku dgr my dad ckp he proud of me..heheheh..sedih pulak.....
takpelah....aku tau dorang sayang aku....tp tak reti nk tunjuk....its fine with me....:)
aja!aja!fighting!huhuhu...

berbalik kepada topik hari ni....
lagenda budak setan......
hurm...har ni...cerita ni keluar pawagam.....tak tau macam mane hasilnya...
is it that good???mcm novel tu jugak..
aku mula baa novel ni waktu aku form 2...tahun 1997....start dari tu,..aku terus mencari cerita ni..dari budak setan.....budak setan 2,.budak setan 3..lagenda budak setan....katerina....and yang terakhirnya aku beli tahun ni....berakhirnya sebuah lagenda.....
novel ni banyak mengajar aku tentang hubungan....
banyak mengajar aku tentang pergaulan...kesetiaan.......love......friendship...
semua dalam ni....senang cakap,..aku membesar kerana novel ni...
aku cuba mengenali dunia melalui novel ni....pengalaman hidup aku pun banyak dari novel ni...
budak setan sangat mempengaruhi hidup aku.....
disebabkan buku ni jugak..aku ketagih nak baca novel..huhuh..biasa la..zaman remaja...
mcm sekarang ni..remaja gak..21(always)....
so,....aku tak sabar nk tgk cerita ni kat pawagam....
tak sabar nak tgk macam mane pengarah ni garapkan cerita novel ni ke alam filem..ke dunia realiti...cerita yang hanyalalh rekaan semata-mata....yang selau aku imagine jalan ceritanya..aku boleh tgk dlm wayang dah...baguskah???hebatkah???sama tarafkah dgn novelnya????
i bet,..benda ni mesti buatkan pelakon2 ni pressure..and hopefully,...dgn adanya lagenda budak setan ni....ada la siri budak setan nanti kat tv...buat cerita dari dorang zaman sekolah asrama penuh...sampai la sekarang....tapi,..sebeanrynya...
cerita ni...aku nk tgk dengan seseorang....
yang aku sangat-sangat sayang.....
tapi sayangnya.....orang yang aku sayang tu dah pergi....
aku pun rasa,...aku dah pergi..dah xde dah...ayu...dah xde da kasyah...
yang ada pun hanyalah cerita ni je..dan kenangan.......
i am sincerely sorry......to hurt you......

hurm......so,..marilah kita doakan..kebaikan untuk semua ok???
biar berjaya dalam hidup....biar disayangi oleh semua orang......
and jangan lupa,..
doakan kejayaan cerita Lagenda Budak Setan ni.......
ok????selamat tinggal ayu..kasyah......
assalamualaikum..........
Add Video

2 comments:

AkuBukanSOFIAJANE said...

mcm best jeh cte ni.aku termiss bc.

yien said...

jgn sedey2..ain dah tgok citer nih..memang menghiris kalbu..nk banjir dh pgung 2..crilah teman lain g tgk citer ni k..x pun kiter g tgk samer2 nak..ain ok jer kalo nk tgk kali ke 2..hehehe
;)