Friday, 4 June 2010

sad day....merangkap boring day gak....

hurm...terkejut aku semalam tgk berita kat astro..berita sukan la....
pasal rafa benitez keluar liverpool....mau tak terkejut...dia tu dah la manager yang aku respect....
aku percaya..die je yang mampu bawak liverpool ke zaman kegemilangan...sebab die buat step by step.....macam ferguson buat...die nak buat legacy die sendiri kat liverpool...sayangnya....director2 liverpool tak faham benda tu...cuba dorang jadi manager tgk...berapa kosong tah kalau lawan team2 yang tak power..belum lawan team power lagi...mau berap akena belasah kalau bagi dorang yang handle...
aku percaya...season ni pun disebabkan oleh pengaruh2 luar...dan semestinya...disebabkan oleh dua orang amerika yang bodoh..yang ambil alih kelab ni dulu....salah sape jugak dulu setuju nk amik dorang ni???baek bagi pak arab..kan senang..kesian rafa..disebabkan oleh dorang ni..rafa yang kena tindakan...
tak pelah rafa...we will always pray for your success.....you'll never walk alone...always be remembered...as one of our best manager ever.....

so..berbalik kepada hari yang boring...huarghh..damn boring..got nothing to do....
duk rumah..biasalah..bangn pun lambat..semalam tgk friendly match...2 game aku layan..tido da awal da...alih2 my dad kejutkan aku...suh tgk bola..spain versus korea selatan...mau tak tgk..2 team favorite aku...huhuh..lepas habis tu...aku layan citer hindustan pulak smpi kul 3:30 pagi...habis tu aku tukar channel lagi..tgk ada german versus bosnia....wah....aku ingatkan german tak kuat...tp player muda die.."marko marin"..fuh!!!terbaek...the next big thing in world football...tgk la kalau die masuk kelab mcm barcelona ke,.real madrid ke...liverpool ke..(nk jugak sebut tu..) united ke.arsenal ke..mmg name die naek nanti...ingat..marko marin.......
apa lagi..da tgk bola...mesti la bangun lambat...aku pulak lately ni dah tak ingat hari....
ak ingat hari ni khamis..
budget bangun lambat..alih2 mak aku kejut....
"amy!!!!ko tak pergi semayang jumaat ke???"kejut mak aku..
"hah???jumaat?hari ni bukan khamis ke???eh..jumaat eh???"aku pun terkelam kelibut la bangun mandi....my dad da siap da....tunggu aku..adeh3....menjerit die dari luar tu..cepat siap!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha..lepas tu..balik makan..tgk citer korea...200 pounds...comel..awek tu comel...sedih jugak tgk citer tu....habis tu aku pun bukak laptop ni....
pergh..boringnya...hidup aku penuh dgn duduk..baring..makan..minum....tgk tv...
cane nk capai target 63kg ni???hrm....aku target nk kurus byk ni..10 kg lebih kena hilang...huhuhuh....aku percay aboleh capai...tapi,..susah la...susah.bukan tak boleh capai....
ok lah..nanti papehal aku update lagi apa aku buat.....
"aku merindui mu".....ting tong.......

3 comments:

AkuBukanSOFIAJANE said...

masa untuk berehat bro.dah penat bertungkus lumus.hee.pegilah bercoti2 malaysia.

AkuBukanSOFIAJANE said...

masa untuk berehat bro.dah penat bertungkus lumus.hee.pegilah bercoti2 malaysia.

Putera Katak said...

hehehe....hurm..hati tu nk sgt g berehat..g pulau perhentian ke...tp tu la...kewangan ni..nk mintak kat parent??Semata2 g bercuti???nah..tak best lak rrasa...next week g carik keja kot....part time jek..huhuh..tak la boring sgt..kan?